dilluns, 6 de maig de 2013

Un exemple de bon disseny quant al color i materials: Pono Burguer, de Santa Mònica (California)

Ahir mateix, a través de l'amiga +Debra Kling, m'arribava notícia d'un Burguer inaugurat el passat 15 d'Abril  a Santa Mònica. 

Amb un nou concepte procedent de Hawaii, el Pono Burguer treballa amb productes de proximitat -carn i vins californians- i patates fregides orgàniques no  GMO (no modificades genèticament).

DEX Studio (SugarFISH) ha aconseguit crear un local acollidor tot i ser de petites dimensions, amb una atmosfera fresca i casual que reforça el concepte del local, tant pels materials escollits com pels colors.Vegem-ho.

Tant el mobiliari com els materials són desenfadats i fan que el local sembli assequible. L'abundància de fusta dóna un aire natural i càlid, reforçat per la presència del color taronja a les banquetes.

El color blau, present a les cadires i coixins dels bancs laterals i a la barra de servei,a més de ser un to fred és el complementari del càlid taronja i, per tant, l'equilibra. Contribueixen a aquest equilibri els tocs de verd distribuïts per tot el local, als petits i senzills poms d'herbes que guarneixen les taules i a les fotografies de productes i païsatges locals que pengen esteses amb pinces en un cordill que recorre ambdues parets de punta a punta.
Tots aquests detalls en fan un local que resulta familiar i acollidor. 

Amb ben pocs elements,uns materials propers i amb una equilbrada paleta de colors naturals s'ha aconseguit transmetre la idea d'un lloc on es pot menjar com a casa, amb productes de la terra i naturals.

Tot,en un projecte d'interiorisme, és important, i els materials i la paleta de colors adequada també.Si necessites algú expert en color per a interiors, posa't en contacte!

Bon profit!


Isabel de Yzaguirre,
La Colorista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada